söndag 29 januari 2017

Date night

Vilken kväll vi hade igår! Så jäkla kul! Först var vi på Creo och käkade. Vi körde kockarnas val som igår bestod av rökt lax med löksoppa till förrätt, skreirygg med broccolimousse, skirat smör som var vispat till majonnäskonsistens ett rischips och räkpulver som mellanrätt ett och kalventrecote med rotselleri och en skysås som mellanrätt två och till sist dessert med chokladsorbet, lingonsorbet och kanderade pistagenötter. Till allt detta drack vi diverse olika viner som passade perfekt! Det var fantastiskt gott och personalen var så himla trevlig. Rekommenderar varmt ett besök där och vi kommer definitivt att gå dit igen. 

 

 


 

Efter ett par timmars ätande gick vi vidare till Pitcher's och efter något glas där fattar vi beslutet att ikväll går vi baske mig all in! Sagt och gjort, hej Harry's och drinkar och dans i massor! Och helt plötsligt stod Anna Book på scen! Vi hade hur kul som helst och åkte inte hem förrän vid tretiden... Det finns faktiskt ingen annan som jag har så kul med när jag är ute och partajar, som med min man ❤

 

 

Idag är vi av förklarliga skäl lite trötta och halvslitna så det kommer att bli en lugn dag i soffan. Lite tv, lite bok, mycket vatten känns som ett vinnande koncept!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar